Array

Array

Лимак ќе гради во Скопје комплекс кој се очекува да биде најмаркантен градски симбол

Реномираната и светски позната градежна компанија Лимак за кратко време ќе започне со изградба на грандиозен комплекс вклучително и тунел

READ MORE